Eye Doctor Premium

270,00 kr.

Antibakteriel øjenmaske til at give varme eller kulde til øjenlågene for at lindre tørre, smertende, trætte eller irriterede øjne.

Kategori:

Beskrivelse

The Eye Doctor Premium er en antibakteriel øjenmaske til at give varme eller kulde til øjenlågene for at lindre tørre, smertende, trætte eller irriterede øjne. Den er en klinisk dokumenteret behandling af MGD (tilstoppede øjenlågskirtler – de Meibomske kirtler), blefarit (inflammation på øjenlågskanterne), tørre øjne og chalazion (hagl- og bygkorn).

Den opvarmes i mikrobølgeovn eller almindelig ovn og placeres over lukkede øjne i 10 minutter. Det smelter propper i kirtlerne så ny, frisk olie kan strømme til tårefilmen.

Opvarmet anvendes The Eye Doctor Premium til behandling af MGD, blefarit, tørre øjne, hagl- og bygkorn, chalazion og svie, smerte eller inflammation i øjnene.

Afkølet anvendes den til at dulme symptomerne ved allergier/høfeber, trætte/kløende øjne, hævede/smertende øjne, ved hovedpine eller migræne. Den afkøles i dybfryser og placeres over de lukkede øjne så længe og så ofte du ønsker den kølende effekt.

The Eye Doctor Premium har en antibakteriel beskyttelse, Sterileyes, som dræber 99,9% af de bakterier som kan overføres fra huden ved brug. Sterileyes hindrer bakterier i at opblomstre i masken og beskytter masken mod misfarvning og mislugt, og forlænger dens levetid.

The Eye Doctor Premium kan vaskes. Den antibakterielle beskyttelse med Sterileyes forsvinder ikke ved vask af masken.

Anvendelse
Opvarmning i mikrobølgeovn giver det bedste resultat. Ved opvarmning i mikrobølgeovn lægges The Eye Doctor Premium fladt på en ren tallerken i mikrobølgeovnen. Varm ved fuld effekt (ved 850 – 1000 W i 15 sekunder; ved fuld effekt under 850W i 30 sekunder). Opvarmningstiden må ikke overskrides.

Ved opvarmning i almindelig ovn tages den indre pose ud af det sorte yderbetræk og lægges på en ren ovnfast tallerken. Den varmes i ovnen ved 150° C (140° C i varmluftovn) eller trin 2 i gasovn i 7 – 10 minutter (tilpas tiden til ovnens effekt).

Kontroller altid temperaturen inden varmepuden lægges over øjnene ved at holde den mod indersiden af et håndled. Hvis den føles for varm, så vent 1–2 minuter. Læg The Eye Doctor Premium over lukkede øjne i 7 – 10 minuter, og masserer efterfølgende øjenlågene. Tør alt sekret bort med en ren, steril vådserviet som The Eye Doctor Eyelid Wipes.

The Eye Doctor Premium kan anvendes til køling efter et par timer i fryser.

Specifikationer
Varmepude fyldt med Bodybeads, et patenteret materiale baseret på silikonekugler.
En pakning indeholder 1 varmepude, praktisk opbevaringspose, udførlig brugsvejledning og prøver på The Eye Doctor Eyelid Wipes.
The Eye Doctor Premium kan vaskes. Den antibakterielle beskyttelse med Sterileyes forsvinder ikke ved vask af masken.
The Eye Doctor Premium kan anvendes mere end 365 gange.
The Eye Doctor Premium er et medicinsk udstyr.
The Eye Doctor, Bodybeads og Sterileyes er registrerede varemærker som tilhører The Body Doctor Ltd.

Producent: The Body Doctor Ltd, Storbritanien. www.the-body-doctor.com

Yderligere information
Læs mere i produktets indlægsseddel.