Leveringsbetingelser
Vi tilstræber at sende din bestilling indenfor få dage fra vi modtager den. Vi sender din bestilling med GLS eller Postnord.

Fragt
Forsendelse/porto koster 50,00 kr. For bestillinger på eller over 400 kr. er forsendelse/porto 0 kr. 

Betalingsbetingelser
På et tidspunkt vil det blive muligt at betale med kreditkort og Mobilepay, men i øjeblikket er eneste betalingsmulighed, at vi sender din bestilling og lægger faktura i pakken. Du har 14 dages betalingsfrist fra afsendelsen, den præcise dato står på fakturaen. 

Returneringsvilkår
Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler i vores netbutik. Hvis du fortryder, sender du blot leverancen eller den del, du ikke ønsker retur til os sammen med kopi af fakturaen. Skriv gerne en kort besked om årsagen, så vi kan lære at blive bedre. Hvis du allerede har betalt inden du får sendt leverancen retur, har vi brug for et bankkontonummer så vi kan returnere din betaling. 

Øvrigt

Klage
Hvis du vil klage over dit køb, kan du rette henvendelse til direktør Claus Oldenburg på telefon 4048 1836. Hvis vi ikke kan finde en løsning du er tilfreds med, kan du klage til relevante nævn hvis betingelserne derfor er opfyldt; f.eks. Forbrugerklagenævnet.