Eye Doctor Click & Go

110,00 kr.

The Eye Doctor Click & Go er en selvopvarmende, antibakteriel øjenmaske med en gel af vand og et helt ufarlige salt (natriumacetat) til behandling af tilstoppede øjenlågskirtler (Meibomske kirtler) og blefarit (inflammation på øjenlågskanterne).

Beskrivelse

The Eye Doctor Click & Go er en selvopvarmende, antibakteriel øjenmaske med en gel af vand og et helt ufarlige salt (natriumacetat) til behandling af tilstoppede øjenlågskirtler (Meibomske kirtler) og blefarit (inflammation på øjenlågskanterne). I gelen ligger en lille metalplade, når den bøjes starter en reaktion som ændrer molekylestrukturen i natriumacetatet fra flydende til fast. I den proces dannes varme. Varmepuden placeres i stofbetrækket og lægges over lukkede øjne i 10 minutter. Det smelter propper i kirtlerne så ny, frisk olie kan strømme til tårefilmen.
The Eye Doctor Click & Go er velegnet til behandling af MGD, blefarit, tørre øjne, hagl- og bygkorn, Chalazion og svie, smerte eller inflammation i øjnene.

Afkølet anvendes den til at dulme symptomerne ved allergier/høfeber, trætte/kløende øjne, hævede/smertende øjne, ved hovedpine eller migræne. Den afkøles i køleskab og placeres over de lukkede øjne så længe og så ofte du ønsker den kølende effekt.

The Eye Doctor Click & Go er designet til behandling hjemmefra (den kan ligge klar ved sengen til brug om morgenen) og på rejser.

The Eye Doctor Click & Go har en antibakteriel beskyttelse, Sterileyes, som dræber 99,9% af de bakterier som kan overføres fra huden ved brug. Sterileyes hindrer bakterier i at opblomstre i masken og beskytter masken mod misfarvning og mislugt, og forlænger dens levetid.

Brugsanvisning
Giv metalskiven i The Eye Doctor Click & Go et lille knæk så gelen aktiveres. De første gange kan det være nødvendigt at knække metalskiven et par gange før gelen aktiveres. Når den aktiverede, hvide gel dækker hele masken, så fordel den, så varmen kommer jævnt fra hele masken, og placer den i stofbetrækket. Kontroller altid temperaturen inden varmepuden lægges over øjnene ved at holde den mod indersiden af et håndled. Hvis den føles for varm, så vent 1–2 minutter.

Læg The Eye Doctor Click & Go over lukkede øjne i 7 – 10 minutter, og masserer efterfølgende øjenlågene. Tør alt sekret bort med en ren, steril vådserviet som Eye Doctor EyeLid Wipes.

Efter aktivering og behandling vil gelen køle og tage fast form. For at gøre den klar til næste brug lægges den i en gryde med kogende vand og koges i 3 til 5 minutter. Alternativt lægges masken i et krus eller skål som fyldes med kogende vand. Kasser vandet efter 3 minutter og fyld igen kogende vand på i 3 minutter mere. Herefter løftes masken forsigtigt op og lægges til afkøling før næste brug.

Specifikationer
Varmepude fyldt med det ufarlige salt natriumacetat, opløst i vand.
En pakning indeholder 1 varmepude, stofbetræk og opbevaringspose.
The Eye Doctor Click & Go og stofbetrækket kan vaskes. Den antibakterielle beskyttelse med Sterileyes forsvinder ikke ved vask.
The Eye Doctor Click & Go kan anvendes op til 100 gange. For varmepude som kan anvendes mere end 365 gange, vælg The Eye Doctor Premium eller The Eye Doctor Essential.
The Eye Doctor Click & Go er et medicinteknisk produkt.

The Eye Doctor, Bodybeads og Sterileyes er registrerede varemærker som tilhører The Body Doctor Ltd.

Producent: The Body Doctor Ltd, Storbritannien. www.the-body-doctor.com

Du kunne også være interesseret i...