OsmoTears Low

140,00 kr.

OsmoTears Low øjendråber til hurtig og effektiv gendannelse af tårefilmens naturlige balance, og som komfortdråbe ved kontaktlinseanvendelse.

Beskrivelse

Øjendråber til at genskabe tårefilmens naturlige balance ved mildt/moderate tørre øjne og ustabil tårefilm, og som komfortdråbe ved kontaktlinseanvendelse.
Osmotears Low øjendråber lindrer og beskytter øjnene ved rødmen, påvirkninger fra luft og miljø som støv og allergener, og ved øjenstress forårsaget af langvarig skærmbrug, udsættelse for kraftigt lys og/eller langvarig brug af kontaktlinser.
Øjendråberne indeholder fugtende hyaluronsyre og alle tårevæskens essentielle elektrolytter (magnesium, natrium, kalium, calcium og bicarbonat). Derfor kan de trygt bruges både kort- og langvarigt.
Osmotears Low øjendråber kan også bruges til at skylle og rense øjnene for at fjerne erne allergener eller fremmedlegemer.
Isættelse af kontaktlinse er enklere hvis øjet først dryppes med Osmotears Low, og brug af øjendråberne med kontaktlinserne i øjnene øger komforten og modvirker ubehag og tørhed.
OsmoTears Low øjendråber er i ny type flaske med unikt sterilfilter, helt fri for konserveringsmiddel og for konserveringsmiddellignende stoffer. Den kan anvendes i op til 3 måneder efter åbning.

Anvendelse
1. Fjern flaskens forsegling.
2. Tag den beskyttende hætte af flasken.
3. Tryk forsigtigt på flasken og dryp 2-3 dråber i hvert øje.
4. Sæt straks den beskyttende hætte på, brug hele indholdet indenfor 3 måneder fra første åbning.
5. Produktet er til personligt brug.
6. Brug OSMOTEARS LOW 4 – 6 gange i døgnet, eller efter behov.

Specifikationer
En pakning indeholder 10ml øjendråbe.

Indhold: Magnesiumklorid, calciumklorid, kaliumklorid, natriumbikarbonat, natriumhyaluronat 0,18%, natriumklorid, dinatriumhydrogenfosfat, mononatriumfosfat, renset vand op til 100 ml.

Osmotears er et registreret varemærke som tilhører Olfarma ApS.

Producent: Enable Innovations S.r.l. for AMWO Farma ApS

Yderligere information

Vægt 70 g
Størrelse 3 × 3 × 8 cm