The Eye Doctor Click & Go er en instant varmepude med en gel af vand og det helt ufarlige salt natriumacetat til behandling af tilstoppede øjenlågskirtler (Meiboms kirtler) og inflammation på øjenlåg. I gelen ligger en lille metalplade, når den bøjes starter en reaktion som ændrer molekylestrukturen i natriumacetatet fra flydende til fast. I den proces dannes varme. Varmepuden placeres i stofbetrækket og lægges over lukkede øjne i 10 minutter. Det smelter propper i kirtlerne så ny, frisk olie kan strømme til tårefilmen.

The Eye Doctor Click & Go er velegnet til behandling af MGD, blefarit, tørre øjne, hagl- og bygkorn, Chalazion og svie, smerte eller inflammation i øjnene. The Eye Doctor Click & Go er designet til varmebehandling hjemmefra og på rejse, men kan også ligge klar ved sengen til brug om morgenen.

Giv metalskiven i The Eye Doctor CLick & Go et lille knæk så gelen aktiveres. De første gange kan det være nødvendigt at knække metalskiven et par gange før gelen aktiveres. Når den aktiverede, hvide gel dækker hele masken, så fordel den, så varmen kommer jævnt fra hele masken, og placer den i stofbetrækket. Kontroller altid temperaturen inden varmepuden lægges over øjnene ved at holde den mod indersiden af et håndled. Hvis den føles for varm, så vent 1–2 minutter.

Læg The Eye Doctor Click & Go over lukkede øjne i 7 – 10 minutter.

Masserer øjenlågene.

Tør alt sekret bort med en ren, steril vådserviet som Eye LidWipe.

Efter aktivering og behandling vil gelen køle og tage fast form. For at gøre den klar til næste brug lægges den i en gryde med kogende vand og koges i 3 til 5 minutter. Alternativt lægges masken i et krus eller skål som fyldes med kogende vand. Kasser vandet efter 3 minutter og fyld igen kogende vand på i 3 minutter mere. Herefter løftes masken forsigtigt op og lægges til afkøling før næste brug.

 

Varmepude fyldt med det ufarlige salt natriumacetat opløst i vand.

En pakning indeholder 1 varmepude, stofbetræk og opbevaringspose.

The Eye Doctor Click & Go og stofbetrækket kan vaskes.

The Eye Doctor Click & Go kan anvendes op til 100 gange. For varmepude som kan anvendes op til 500 gange vælg The Eye Doctor.

The Eye Doctor Click & Go er et medicinteknisk produkt.

Producent: The Body Doctor Ltd, Storbritannien. www.the-body-doctor.com